Viborg
Tingvej 14

Sæsonens menu

Appetizer

Åben ravioli med cremet salat på varmrøget laks, quinoa og agurk hertil blåmuslingesauce og duet af solmodne tomater

Forret

Sart tilberedt torsk med umodne syltede rabarber, blomkål i variation og Du Puy linser hertil basilikumsaioli, rabarberpuré og smørpisket letrøget forel bouillon

Hovedret

Mør dansk kalv med trøffel sky sauce, purløg og sherryeddike hertil confiteret kinaradise med grillet peberfrugtscoulis, kartoffel indbagt i butterdej og luftig svampefløde

Dessert

Stroh rom braiseret ananas med citroncreme og urter hertil karamelmousse på chokolade bisquitbund, saltet chokoladeganache, havre crumble og vaniljeis med sprød tuiles

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Sommermenu

SERVERES FRA D. 15. MAJ

Bøgen springer ud og forvandler de danske skove til et grønt farvehav. Vi inspireres af naturen, lyse nætter og sommerlige smagskombinationer. I vores sommermenu kan I glæde jer til sommerens høst af sprøde grøntsager og friske bær. Vi har udvalgt de bedste råvarer fra sæsonen, lige nu hvor de er sprængfyldt med smag. Menuen bliver skiftet i takt med sæsonen, så hver menu varer ca. to måneder.

APPETIZER
Kold & læskende tomatbouillon med spæde jordskokker, grøn mynte & tapioka perler med koldpresset olivenolie & pikante nuancer

FORRET
Sart tilberedt skærising med asparges, bælgærter & skilt kefir-vinaigrette med purløg & avocado hertil soufflé på letrøget ørred & unghane med løvstikkesmør & luftig aspargeshollandaise

HOVEDRET
Mør stegt lammeculotte med cremede skorzonerrødder & salat på nye kartofler, svampe & urter hertil sprød croustillant, skysauce & vilde blåbær på to måder

DESSERT
Karamelliseret butterdej med symphoni af rabarber & jordbær hertil hyldeblomstmousse, sorbet på Honeoye jordbær & tonkanøddeis på crunchy sommerknas

Vi glæder os til at byde velkommen til vores sommermenu, til forkælelse og til nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1