Viborg
Tingvej 14

Sæsonens menu

Appetizer

Wasabi panna cotta med håndpillede rejer, revet dild & saltet æggeblomme hertil syltede & puffede græskar med mormorurt

Forret

Sart tilberedt torsk loins med fennikel á la orange & nye gulerødder hertil pikant vinaigrette med brunet smør & soya, spæde skalotteløg, letristede hasselnødder & jordskokker med sprød chips på tapioka & fennikel

Hovedret

Andebryst ”sweet & spicy” med sønderjysk julekål og sauce Krambambuli med rom & tyttebær hertil kartoffelfondant a la creme, glaserede kastanjer & luftig sauce på kartofler & grønkål

Dessert

Carpaccio på 3 slags tørrede frugter med mandelkage ”pund til pund” og brændt vaniljeguf med kirsebærsirup & sprødt snefnug hertil cremet pistacie is, kirsebærsorbet & konditornissens risalamande med kirsebærsovs

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af gammeldaws øl-krydderkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Vinter menu

SERVERES FRA DEN 8. JANUAR

Vi starter et helt nyt år med smagsoplevelser, der emmer af lethed og friskhed. I kan glæde jer til en smagfuld menu til vinterens smukke lys og kølige vind, der prikker lidt på kinderne. I vores vintermenu har vi udvalgt de råvarer, som sæsonen bærer frem og som vi selv gerne vil spise. Menuen bliver skiftet ca. hver anden måned, så sæsonens råvarer får plads på tallerkenen, når de er bedst og fulde af smag.

I kan glæde jer til:

APPETIZER

Brandade af saltet torskefisk med timian & koldpresset olivenolie hertil tallerken ”sylte” på spæde Mediterranean urter med persille aioli & sprød persilletuiles

FORRET

Marineret tun ”bleu” med pebervinaigrette & creme på pocherede æggeblommer hertil blomkål i variation med dehydrerede karotter, sur-søde små peberfrugter, søgræs & rucola som luftig, cremet sauce

HOVEDRET

Mør dansk kalv i ”pres” med urter, skysauce på portvin & perleløg hertil crunchy ”strudel” på jordskokker & flødeost, duet af beder & puré på karamelliserede løg

DESSERT

Limefromage med appelsin mousseline & klassisk Gugelhupf med citron & rosiner hertil hvid chokoladeskum, iscreme på Rom & Rosin, sprød vinterknas & croustillant med birkes

KAFFE & SØDT

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af karamelkage til vores velvalgte avec

… Og meget mere. Vi holder lukket mellem jul og nytår, men derefter glæder vi os til at byde velkommen til vintermenuen og et helt nyt år med nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1