Viborg
Tingvej 12

Sæsonens menu

Appetizer

Vi starter med en appetizer og et glas sprudlende cava

Forret

Menuen består af fire smukke serveringer

Hovedret

Menuen er altid inspireret af sæsonens råvarer og naturen omkring os

Dessert

Serveringerne rundes af med søde og kolde smagsoplevelser

Kaffe og sødt

Vi slutter af med sort kaffe & the ledsaget af konditorens sødt & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Åbningsmenu

SERVERES FRA DEN 10. august

For at give jer de bedste smagsoplevelser ynder vi at bruge sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson. Vi glæder os til at gå på opdagelse i sæsonens sprøde råvarer og smage.

Sommerens menu byder som altid på fire smukke og smagfulde serveringer. I kan glæde jer til.

APPETIZER

Letgeleret Gazpacho Suppe & Provencalsk Minestrone Med Basilikum, Sprøde Rug Croutonser & Luftig Parmesanskum Med Koldpresset Olivenolie

FORRET

Kryddergrillet Tun ”Bleu” I Lun Hønsesky Med Chili, Lime & Ingefær, Hertil Grillet Agurk I Kimchimarinade Med Avocadopuré, Mango, Syltede Artiskokker  & Perle Couscous

HOVEDRET

Mør Dansk Gris Med Pikant Pebersauce, Majs & Jordskokker, Hertil Sprød Mignardies Med Kold Cremet Salat På Ærter & Blomkål, Spæde Løg I Variation, Nye Gulerødder Med Top & Røget Barbeque

DESSERT

Sæsonens Bær I Skøn Variation Med Klassisk Nøddekurv, Koldskålsmousse, Karamelkage & Saltet Karamel Med Sprød Marengs Brud & Søde Ferskner

Vi glæder os til at kunne byde velkommen hos os fra den 10. august til vores sommermenu. Vi håber I vil spise med.

1