Viborg
Tingvej 12

Sæsonens menu

Appetizer

Vi starter med en appetizer og et glas sprudlende cava

Forret

Menuen består af fire smukke serveringer

Hovedret

Menuen er altid inspireret af sæsonens råvarer og naturen omkring os

Dessert

Serveringerne rundes af med søde og kolde smagsoplevelser

Kaffe og sødt

Vi slutter af med sort kaffe & the ledsaget af konditorens sødt & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Åbningsmenu

SERVERES FRA DEN 10. august

For at give jer de bedste smagsoplevelser ynder vi at bruge sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson. Vi glæder os til at gå på opdagelse i sæsonens sprøde råvarer og smage.

Sommerens menu byder som altid på fire smukke og smagfulde serveringer. I kan glæde jer til.

APPETIZER

Letgeleret Gazpacho Suppe & Provencalsk Minestrone Med Basilikum,
Sprøde Surdejs Croutonser & Luftig Kold Parmesanskum Med Koldpresset Olivenolie

FORRET

Duet Af Tun Som Kryddergrillet Med Citrongræs & Rørt ”Spicy” Tatar Med Chili & Lime, Hertil Krondild Syltede Artiskokker Med Cremet Crudité På Bælg Ærter, Blomkål & Radiser I Pisket Dildmayo

HOVEDRET

Mør Dansk Gris Med Pikant Peber Sauce, Majs & Jordskokker,
Hertil Fermenteret Sommerkål, Jordskokkeskum & Spæde Løg I Variation Med Røget Barbeque

DESSERT

Sæsonens Bær I Skøn Symbiose Som Sorbet, Coulis, Au Naturel & Salat
I Klassisk Nøddekurv Med Koldskålsmousse, Karamelkage & Sprød Marengs

Vi glæder os til at kunne byde velkommen hos os fra den 10. august til vores sommermenu. Vi håber I vil spise med.

1