Viborg
Tingvej 14

Sæsonens menu

Appetizer

Varm consommé på svampe & efterårets urter serveret med hvedekerner, mozzarella, hengemte ribs & luftig creme på kamilleblomster

Forret

Pocheret hønseæg på sprød butterdejsbund med estragon og modne pærer som surt & sødt hertil intens jus på reduktion af skaldyr & citrus, jordskokkechips & skummende sauce på jordskokker & vesterhavsfisk

Hovedret

Duet af mør dansk kalv & gris som braiseret kam & persillegratineret farseret porre med råsyltede blommer & skysauce med rødbede hertil cremet sellerifløde & sellerimousseline med brunet smør

Dessert

Variation af efterårets æbler som mousse ”en surprise” med puré på Gråsten æbler & sød tuiles hertil sprød granola på hasselnødder, coulis på Jonagold æbler, frisk æblesorbet & flødelegeret hasselnøddeis

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af gulerodskage med anisfrø & vaniljecreme til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Julemenuen

SERVERES FRA DEN 14. NOVEMBER

Julen glimter derude, efterårsdagene suser forbi, og vi nærmer os med hastige skridt en helt særlig højtid. Julen er jo som bekendt traditionernes tid, så råvarekassen bliver fyldt til randen med de råvarer, vi alle kender og elsker. Men – vores serveringer bliver med et twist. Derfor er vi gået på jagt efter sæsonens bedste råvarer, som vi selv ynder at sætte på familiens julebord. Men julemiddagen er ikke helt, som vor mormor lavede den – det er nemlig en julemenu fortolket på vores måde. I kan glæde jer til:

APPETIZER
Wasabi panna cotta med håndpillede rejer, revet dild & saltet æggeblomme hertil syltede & puffede græskar med mormorurt

FORRET
Sart tilberedt torsk loins med fennikel a´l orange & nye gulerødder hertil pikant vinaigrette med brunet smør & soya, spæde skalotteløg, letristede hasselnødder & jordskokker med sprød chips på tapioka & fennikel

HOVEDRET
Andebryst ”sweet & spicy” med sønderjysk julekål og sauce Krambambuli med rom & tyttebær hertil kartoffelfondant a la creme, glaserede kastanjer & luftig sauce på kartofler & grønkål

DESSERT
Carpaccio på 3 slags tørrede frugter med mandelkage ”pund til pund” og brændt vaniljeguf med kirsebærsirup & sprødt snefnug hertil cremet pistacie is, kirsebærsorbet & konditornissens risalamande med kirsebærsovs

KAFFE & SØDT
Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af gammeldaws øl-krydderkage til vores velvalgte avec

Vi håber at se jer til en aften med magiske minder og skønne smagsoplevelser. Med alt inkluderet og et lille drys af jul.

1