Viborg
Tingvej 14

Sæsonens menu

Appetizer

Lun & cremet klassisk frikassé på vinterurter med creme double, mild peberrod & persille indbagt under sprødt butterdejslåg

Forret

Variation af laks i skøn symbiose med ”minestrone” af danske æbler, spæde knoldselleri & tyttebær hertil syrnet fløde parfumeret med trøffel, hasselnødder & brunet smør serveret med varm suppe på sønderjysk grønlangkål & røget spæk

Hovedret

Pas de deux af dansk gris & and med sprød svær i sauce Krambambuli med gammel rom & rødbede hertil fyldt ”æbleskive” med plukket andelårsconfit, abrikospuré & glaseret figenrødkål med luftig cremesauce, syltede sennepskorn & engsyre

Dessert

Sirupskage med julens krydderier, bitter chokolade & italiensk marengs serveret med kirsebær mousseline, brændte mandler & sødsyltet appelsinskal hertil cremet is på vanilje & Amarena kirsebær, orangesorbet & sprøde ”snefnug” med parfumerede urter

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditornissens mandeldrøm til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet