Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Åben ravioli med cremet salat på varmrøget laks, quinoa og agurk hertil blåmuslingesauce og duet af solmodne tomater

Forret

Sart tilberedt torsk med umodne syltede rabarber, blomkål i variation og Du Puy linser hertil basilikumsaioli, rabarberpuré og smørpisket letrøget forel bouillon

Hovedret

Mør dansk kalv med trøffel sky sauce, purløg og sherryeddike hertil confiteret kinaradise med grillet peberfrugtscoulis, kartoffel indbagt i butterdej og luftig svampefløde

Dessert

Stroh rom braiseret ananas med citroncreme og urter hertil karamelmousse på chokolade bisquitbund, saltet chokoladeganache, havre crumble og vaniljeis med sprød tuiles

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af citron-mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet