Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Ris blinis med røget laks & creme på pocherede hønseæg, syltede crunchy jordskokker, søde rosiner og purløg

Forret

Lun saltet torsk på fennikel tarte tatin med luftig hummercreme, saltbagte valnødder, fennikelsalat med kørvel og orange-vanilje gastrique

Hovedret

Andebryst med glaseret rødkål og sauce Krambambuli med rom, kartoffelmousseline med crispy bonbon og creme på brunede kartofler hertil sprød rug med æbler, tyttebær og kanel

Dessert

Carpaccio på 3 slags tørrede frugter med hvidtøl-krydderkage og cremet vaniljeis hertil kirsebærmousse på Amarena kirsebær med juleknas og karamelliseret kirsebærpuré

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af sesam-mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Vinter menu

SERVERES FRA DEN 7. JANUAR

Vi prikker hul på det nye år med nye råvarer og smagsoplevelser, der kan skabe lidt madglæde i de mørke vintermåneder. I kan glæde jer til vores vintermenu med 4 serveringer, som i denne sæson er inspireret af vinterens kolde kys og friske vind, der kærligt niver lidt i kinderne. Vores udvalgte råvarer forvandler vi til en menu, der både bringer det friske og det lune. I kan bl.a. glæde jer til

  • Unghane
  • Rygeost
  • Laks
  • Blomkål
  • Skorzonerrødder
  • Duet Af Gris
  • Jordskokker
  • Røget Spæk
  • Pære
  • Butternut
  • Ymerfromage
  • Æbler
  • Creme Anglaise
  • Saltet Karamel

… Og meget mere. Vi glæder os til at byde velkommen til vintermenuen og et helt nyt år med nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1