Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Wasabi panna cotta med håndpillede rejer, revet dild & saltet æggeblomme hertil syltede & puffede græskar med mormorurt

Forret

Sart tilberedt torsk loins med fennikel á la orange & nye gulerødder hertil pikant vinaigrette med brunet smør & soya, spæde skalotteløg, letristede hasselnødder & jordskokker med sprød chips på tapioka & fennikel

Hovedret

Andebryst ”sweet & spicy” med sønderjysk julekål og sauce Krambambuli med rom & tyttebær hertil kartoffelfondant a la creme, glaserede kastanjer & luftig sauce på kartofler & grønkål

Dessert

Carpaccio på 3 slags tørrede frugter med mandelkage ”pund til pund” og brændt vaniljeguf med kirsebærsirup & sprødt snefnug hertil cremet pistacie is, kirsebærsorbet & konditornissens risalamande med kirsebærsovs

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af gammeldaws øl-krydderkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet