Randers
Østervold 16

Månedens menu

Appetizer

Syrlig Sylte På Torsk Med Vinterurter & Ægge ”Sne”, Rygeostcreme Med Sennepskorn, Sprød Øllebrød & Grønkålsblade

Forret

Laks I Variation Som Saltet Laks Med Rævesauce, Røget Laksemousse Med Sprød Panko & Æblesorbet Med Karry, Lakse Tatar I Sprød Kurv Med Peberrod & Æble ”Spejl” Hertil
 Pure På Bagte Æbler, Kærnemælk, Dild & Granskud

Hovedret

Andelårs Confit & Braiseret Kæbe Af Gris Med Sprød Krogmodnet Flæsk Hertil
 Ande Sky Sauce Med Røg & Pomeranz, Orangebraiseret Julesalat Med Kvark-Kanel Creme, Pure På Glaseret Figenrødkål & Klassisk Pommes Rösti 


Dessert

Tørret Frugt Carpaccio Med Karamel–Honning Kage, Ingefær Mousse, Med Amarena Kirsebær, Hasselnødde Is, Kirsebær Gele, Krydderknas & Melisse


Kaffe og sødt

Sort Kaffe & Pukka The, Ledsaget Af Konditorens Bagværk & Chefens Velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet