Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Hytteostcreme Med Kvidder Af Spansk Chorizo, Løvstikke Couscous, Syltet Vandmelon Med Chili, Rød Mizuna & Sprød Panko Med Sort Sesam

Forret

Sart Tilberedt Torsk Med Luftig Kørvelsifon, Creme på Torskerogn, Citronconfit, Wasabi – Bergamotte Mousse, Sprød Malt Kiks, Tomat Confit, Gastrique Med Karry & Citrongræs, Avocado & Ingefær-Eddike Grissini

Hovedret

Nakke Af Kalv ”All Night Long” & Skysauce Med Granatæbler, Bacon, Krydderurter & Perleløg, Hertil Sprød Kartoffel Med Kartoffel Duchesse, Persillecreme, Crepine Af Kalv & Krydderglaseret Pære Med Safran

Dessert

Bagte Blommer & Kandiserede Rødbeder Med Saltet Karamel & Mascarpone, Hertil Blodappelsin, Knust Marengs, Mælkeis Med Citrontimian, Havrecrumble Med Lakrids & Sprød Tuiles Med Birkes & Hvid Sesam

Kaffe og sødt

Sort Kaffe & Pukka The, Ledsaget Af Konditorens Bagværk & Chefens Velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet