Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Crêpes med duet af saltet torsk & spinat hertil myntecreme, purple shiso & eliksir på citron & tre slags peber

Forret

Carpaccio af danske æbler & jordskokker med sart tilberedt skærising, hertil bagt æblepuré, dildcreme med sennepskorn & puffede kapers, spæde radiser som crudité, jordskokkechips & råsyltede tyttebær

Hovedret

Dansk kalv ”all night long” med sauce mysterie, rosmarin & perleløg, selleri i variation med persille & brunet smør, hertil hyldebærsyltet pære & sprød croustillant med letrøget svampecreme

Dessert

Luftig mokka-mascarponemousse med blommepuré & søde tranebær, cacao-hasselnøddekiks, valnøddeis med brændt hvid chokolade, kandiseret rødbede & bagte sveskeblommer

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens mandelkage & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Jule Menu

SERVERES FRA 17. NOVEMBER

For at give jer de bedste smagsoplevelser ynder vi at bruge sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson. Til vores jule menu går vi igen på opdagelse i sæsonens smage og råvarer med et twist af jul.

I kan glæde jer til:

  • And
  • Mandler
  • Appelsin
  • Nougat
  • Laks
  • Kål
  • Kirsebær
  • Hvidtøl
  • Figner

Og meget mere..

1