Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Salat på torsk, peberrod & persille med råsyltet kålrabi, senneps vinaigrette, hønseæg & sprødt sønderjysk rugbrød med mormorurt

Forret

Sart tilberedt laks med brunet smør, æbler & henkogte stikkelsbær hertil luftig sauce på grønkål & røget spæk med hasselnødder, selleripure & sprød maltflage med fennikelfrø

Hovedret

Saftig kam af dansk gris med sauce krambambuli parfumeret med gammel rom, plukket confit af andelår som sprød tærte, luftig andeskum med æblecider, saltbagt rødkål, abrikoser og knasende fedtegrever

Dessert

Svampet sirupskage med marengs, kirsebær & appelsinskal, brændte mandler med Læsø Salt, glaserede kirsebær & karamelliseret appelsinsorbet med vanilje & sprøde snefnug

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af mandelkage & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Vinter menu

SERVERES FRA DEN 7. JANUAR

Vi starter et helt nyt år med smagsoplevelser, der emmer af lethed og friskhed. I kan glæde jer til en smagfuld menu til vinterens smukke lys og kølige vind, der prikker lidt på kinderne. I vores vintermenu har vi udvalgt de råvarer, som sæsonen bærer frem og som vi selv gerne vil spise. Her er vi inspireret af det nordiske krydret med et mellemøstligt touch. Menuen bliver skiftet ca. hver anden måned, så sæsonens råvarer får plads på tallerkenen, når de er bedst og fulde af smag.

I kan glæde jer til:

  • Gulerødder
  • Torsk
  • Mango
  • Jordskokker
  • Stenbiderrogn
  • Pærer
  • Dansk kalv
  • Rosmarin
  • Jordnødder
  • Chokolade

… Og meget mere. Vi glæder os til at byde velkommen til vintermenuen og nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1