Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Hyldeblomstsyltet makrel på luftig peberrodsmousse med pikant coulis på solmodne tomater & rød karry hertil broken gel & confit på rosa grape

Forret

Variation af asparges & årstidens forskellige rejer i skøn symbiose med pocheret hønseæg, sart tilberedt filet af rødspætte & syrnet fløde med purløg, citron & silderogn

Hovedret

Mør dansk kalv i egen skysauce med svampe, ærter & vårløg hertil ”blødende” unghane souffle med intens trøffelsirup, sprød kartoffel bonbon & løvstikkestøv

Dessert

Rabarber fromage & drømmekage med sprød croustillant, jordbærsorbet, citroncreme & saltet karamel hertil råmarinerede rabarber, jordbærcoulis med rosen peber & brændt hvid chokolade

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens moisty chokolade-mocca drøm & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Sommermenu

SERVERES FRA DEN 24. juli

For at give jer de bedste smagsoplevelser ynder vi at bruge sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson. Vi holder sommerferie i uge 28-30, men glæder os til at kunne byde jer indenfor igen i uge 31 til vores sommermenu.  Vi glæder os til at gå på opdagelse i sæsonens sprøde råvarer og smage.

Sommerens menu byder som altid på fire smukke og smagfulde serveringer. I kan glæde jer til.

APPETIZER

Letgeleret Gazpacho Suppe & Provencalsk Minestrone Med Basilikum, Sprøde Rug Croutonser & Luftig Parmesanskum Med Koldpresset Olivenolie

FORRET

Kryddergrillet Tun ”Bleu” I Lun Hønsesky Med Chili, Lime & Ingefær, Hertil Grillet Agurk I Kimchimarinade Med Avocadopuré, Mango, Syltede Artiskokker  & Perle Couscous

HOVEDRET

Mør Dansk Gris Med Pikant Pebersauce, Majs & Jordskokker, Hertil Sprød Mignardies Med Kold Cremet Salat På Ærter & Blomkål, Spæde Løg I Variation, Nye Gulerødder Med Top & Røget Barbeque

DESSERT

Sæsonens Bær I Skøn Variation Med Klassisk Nøddekurv, Koldskålsmousse, Karamelkage & Saltet Karamel Med Sprød Marengs Brud & Søde Ferskner

Vi holder ferie i uge 28, 29 og 30, men vi glæder os til at kunne byde velkommen til vores sommermenu derefter. Vi håber I vil spise med.

1