Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Hyldeblomstsyltet makrel på luftig peberrodsmousse med pikant coulis på solmodne tomater & rød karry hertil broken gel & confit på rosa grape

Forret

Variation af asparges & årstidens forskellige rejer i skøn symbiose med pocheret hønseæg, sart tilberedt filet af rødspætte & syrnet fløde med purløg, citron & silderogn

Hovedret

Mør dansk kalv i egen skysauce med svampe, ærter & vårløg hertil ”blødende” unghane souffle med intens trøffelsirup, sprød kartoffel bonbon & løvstikkestøv

Dessert

Rabarber fromage & drømmekage med sprød croustillant, jordbærsorbet, citroncreme & saltet karamel hertil råmarinerede rabarber, jordbærcoulis med rosen peber & brændt hvid chokolade

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens moisty chokolade-mocca drøm & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet