Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Salat på saltet laks, jordskokker & agurk med grøn mynte & tapioka perler, koldpresset olivenolie & pikant creme på kokos & limeblade

Forret

Sart tilberedt skærising med asparges, bælgærter & skilt kefir-vinaigrette med purløg & avocado hertil soufflé på letrøget ørred & unghane med løvstikkesmør & luftig aspargeshollandaise

Hovedret

Mør stegt lammeculotte med cremede skorzonerrødder & lammeskysauce med Nicoise oliven hertil kartoffeltærte med artiskokker, bagte tomater, confiterede hvidløg & luftig velouté med rosmarin

Dessert

Symfoni af rabarber & jordbær med brunsvigermousse & rabarber-jordbær bouillon, sød mascarpone, sprød kakaoknas & jordbærsorbet

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af citron-mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Sensommer menu

Serveres fra midten af august

I midten af august vasker vi menutavlen ren og serverer fire serveringer inspireret af sensommerens smage. Vi lukker øjnene et øjeblik og nyder sensommerens lys og lune vind. Vi har udvalgt gode råvarer fra sæsonens store høstfest, råvarer der har vokset sig store og saftige hen over sommeren.

I kan bl.a. glæde jer til:

  • Ærter
  • Radiser
  • Søkogte Rejer
  • Torsk
  • Hummersauce
  • Stikkelsbær
  • Blomkål
  • Okse
  • Pebersauce
  • Spinat
  • Citron-Timian
  • Hindbær
  • Blåbær
  • Chokolade

… Og meget mere. Vi glæder os til at byde velkommen til sensommermenuen og nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1