Odense
Vestergade 1, 1. sal

Sæsonens menu

Appetizer

Kold & læskende tomatbouillon med spæde jordskokker, grøn mynte & tapioka perler med koldpresset olivenolie & pikante nuancer

Forret

Sart tilberedt skærising med asparges, bælgærter & skilt kefir-vinaigrette med purløg & avocado hertil soufflé på letrøget ørred & unghane med løvstikkesmør & luftig aspargeshollandaise

Hovedret

Mør stegt lammeculotte med cremede skorzonerrødder & salat på nye kartofler, svampe & urter hertil sprød croustillant, skysauce & vilde blåbær på to måder

Dessert

Karamelliseret butterdej med symphoni af rabarber & jordbær hertil hyldeblomstmousse, sorbet på Honeoye jordbær & tonkanøddeis på crunchy sommerknas

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandel-citronkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

sensommer menu

Serveres fra d. 13. august

I august vasker vi menutavlen ren og serverer fire serveringer inspireret af sensommerens smage. Vi lukker øjnene et øjeblik og nyder sensommerens lys og lune vind. Vi har udvalgt gode råvarer fra sæsonens store høstfest, råvarer der har vokset sig store og saftige hen over sommeren.

I kan bl.a. glæde jer til:

  • Radiser
  • Ærter
  • Blomkål
  • Tun
  • Spinat
  • Peberrod
  • Tomat
  • Syrnet fløde
  • Kam af gris
  • Jordskokker
  • Majs
  • Chokolade
  • Bær

… Og meget mere. Vi glæder os til at byde velkommen til sensommermenuen og nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1