Odense
Vestergade 1, 1. sal

Sæsonens menu

Appetizer

Lun & cremet klassisk frikassé på vinterurter med creme double, mild peberrod & persille indbagt under sprødt butterdejslåg

Forret

Laks på to måder som røget & rødbedegravad i skøn symbiose med ”minestrone” af danske æbler, knoldselleri & tyttebær hertil syrnet fløde, hasselnødder & rødbedesirup serveret med varm suppe på sønderjysk grønlangkål & røget spæk

Hovedret

Pas de deux af dansk gris & and med sprød svær i sauce Krambambuli med gammel rom & rugkerner hertil fyldt ”æbleskive” med plukket andelårsconfit, abrikospuré & glaseret figenrødkål med luftig flødesauce

Dessert

Sirupskage med julens krydderier, chokolade & italiensk marengs serveret med kirsebærmousseline, brændte mandler & syltet appelsinskal hertil cremet is på vanilje & Amarena kirsebær, orangesorbet & sprøde snefnug

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af konditornissens mandeldrøm til vores velvalgte ave

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Vintermenu

SERVERES FRA DEN 9. JANUAR

Vi starter et helt nyt år med smagsoplevelser, der emmer af lethed og friskhed. I kan glæde jer til en smagfuld menu til vinterens smukke lys og kølige vind, der prikker lidt på kinderne. I vores vintermenu har vi udvalgt de råvarer, som sæsonen bærer frem og som vi selv gerne vil spise.

I kan glæde jer til:

  • Blomkål
  • Jordskokker
  • Laks
  • Rødbeder
  • Kalv
  • Persille
  • Perleløg
  • Passionsfrugt
  • Hvid chokolade

… Og meget mere. Vi glæder os til at byde velkommen til 2024 og vores vintermenuen. Vi håber, at I vil spise med.

1