København K
Læderstræde 3

Sæsonens menu

Appetizer

Rørt creme på tun & creme double med koriander & dild hertil kold salsa på nordiske urter med koldpresset olie på spinat & peberrod

Forret

Sart tilberedt letsaltet torsk med sprød pankoskorpe parfumeret med basilikum, cremet kartoffelaioli & spændstig middelhavs grønt, hertil syrnet fløde, sprøde rugcroutoner, bitre salater & kold pikant gazpacho på solmodne tomater

Hovedret

Stegt mør dansk gris med citrontimian & skysauce med granatæbler & Madeira hertil kompot på æbler, jordskokker & røget bacon, luftig letrøget skum på kongemajs & sprøde kartofler med persilledip

Dessert

Chokolade i variation som mousse, cremet is & hjemmebag med syrligt potpourri af sensommerens bær med klassisk ”nøddekurv” & luftig marengs med hindbærcoulis

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandel-citronkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Efterårets menu

SERVERES FRA DEN 1. OKTOBER

Nu er der ikke længe til, at vi kan byde velkommen til vores efterårsmenu. Selvom mørket tager til, og vinden rusker bladene af træerne, er der masser af pragtfulde råvarer og smage at gå på opdagelse i. Efteråret er en fantastisk sæson med svampe i skovbunden, knasende hasselnødder og frugttræer med tunge grene af blommer og pærer. Langsomt omfavner mørket de lyse morgener og aftener – og det afspejles også i vores kommende menu. For det bliver med mørkere og varmere smage, som vi synes klæder sæsonen.

For at give jer de bedste smagsoplevelser, benytter vi os altid af sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi skifter menu ca. hver anden måned, og ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson.

I kan glæde jer til:

  • Kamilleblomst
  • Svampe
  • Hengemte ribs
  • Jordskokker
  • Pærer
  • Hønseæg
  • Blomme
  • Knoldselleri
  • Æbler
  • Karamel
  • Hasselnødder

Og meget mere. Vi glæder os til at kunne byde velkommen til efterårets menu og smagsoplevelser. Vi håber I vil spise med.

1