København K
Læderstræde 3

Sæsonens menu

Appetizer

Hyldeblomstsyltet makrel på luftig peberrodsmousse med pikant coulis på solmodne tomater & rød karry hertil broken gel & confit på rosa grape

Forret

Variation af asparges & årstidens forskellige rejer i skøn symbiose med pocheret hønseæg, sart tilberedt filet af rødspætte & syrnet fløde med purløg, citron & silderogn

Hovedret

Mør dansk kalv i egen skysauce med svampe, ærter & vårløg hertil ”blødende” unghane souffle med intens trøffelsirup, sprød kartoffel bonbon & svampestøv

Dessert

Rabarber fromage & drømmekage med sprød croustillant, jordbærsorbet, citroncreme & saltet karamel hertil råmarinerede rabarber, jordbærcoulis med rosen peber & brændt hvid chokolade

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens moisty chokolade-mocca drøm og chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

sommermenu

SERVERES FRA DEN 30. juli

For at give jer de bedste smagsoplevelser ynder vi at bruge sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson. Vi glæder os til at gå på opdagelse i sæsonens sprøde råvarer og smage.

Sommerens menu byder som altid på fire smukke og smagfulde serveringer. I kan glæde jer til.

APPETIZER

Letgeleret Gazpacho Suppe & Provencalsk Minestrone Med Basilikum,
Sprøde Surdejs Croutonser & Luftig Kold Parmesanskum Med Koldpresset Olivenolie

FORRET

Duet Af Tun Som Kryddergrillet Med Citrongræs & Rørt ”Spicy” Tatar Med Chili & Lime, Hertil Krondild Syltede Artiskokker Med Cremet Crudité På Bælg Ærter, Blomkål & Radiser I Pisket Dildmayo

HOVEDRET

Mør Dansk Gris Med Pikant Peber Sauce, Majs & Jordskokker,
Hertil Fermenteret Sommerkål, Jordskokkeskum & Spæde Løg I Variation Med Røget Barbeque

DESSERT

Sæsonens Bær I Skøn Symbiose Som Sorbet, Coulis, Au Naturel & Salat
I Klassisk Nøddekurv Med Koldskålsmousse, Karamelkage & Sprød Marengs

Vi glæder os til at kunne byde til vores sommermenu fra den 30. juli. Vi håber I vil spise med.

1