København K
Læderstræde 3

Sæsonens menu

Appetizer

Pikant kold tomatsuppe parfumeret med basilikum & provencalsk minestrone med melon hertil sprøde rugcroutoner & skum på koldpresset olivenolie

Forret

Krydderstegt tun ”Bleu” i spicy soya-ingefær vinaigrette med brunet smør hertil grillet skoleagurk med mangopure, avokadomousseline & syltede champignon de Paris

Hovedret

Mør kam af dansk gris med luftig sauce på madagascarpeber & Jack Daniels No. 7 hertil variation af blomkål, ærter & friske krydderurter på lun puré af Kongemajs & citrus

Dessert

Syrlig potpourri af sensommerens bær med klassisk nøddekurv og pisket marengs hertil ymerfromage med sorbet på solmodne solbær & drømmekage med saltet karamel

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the ledsaget af chokoladekage med mokka til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet