Aarhus
Pakkerivej 2B

Sæsonens menu

Appetizer

Canneloni med salat på røget laks, quinoa, urter & grillet agurk på sennepscreme parfumeret med dild

Forret

Sart tilberedt torskefisk på kold sauce med blæksprutte, purløg & havets guld i skøn symbiose med salturt & abrikos. Hertil sprød blæksprutte croustillant med gulerods-karrysorbet, purløgsolie, ”crispy sommerfugl” & kornblomst

Hovedret

Kalv "slow-cooked" med tomatiseret skysauce, oliven & middelhavets urter hertil tomatkiks med rygeost & confiterede hvidløg. Dertil kartoffelmousseline med blødende dariole, luftig bearnaise og grønne tomater

Dessert

Karamelmousse med jordskokke-citronpuré, mango, havtorn, saltet karamel, hasselnøddekrokant, mango-citronsorbet, jordskokkechips & sød jord

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens canelles & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet