Aarhus
Pakkerivej 2B

Sæsonens menu

Appetizer

Geleret gazpacho med jordbær & piment d´espelette, peberrodscreme, brandade af torsk & søgræs

Forret

Hummermousse med puré på bergeron abrikoser & håndpillede søkogte rejer. Hertil ristet laks, spinatmousseline, gulerodspickles, spæde nye gulerødder med top, kold luftig hummer bouillabaise med karry & pikant brødkrumme

Hovedret

Nakke af jysk gris med bacon & sensommerkrydderier, trøffelskysauce med konge majs, jordskokker & råsyltede rabarber. Hertil ravioli med svampe & trøffel, sprøde fedtegrever, intens jordskokkeskum, braiseret hjertesalat & majspuré

Dessert

Citrontærte med brændt marengs & friske blåbær hertil citronis, hindbærsorbet, sprød kurv med hvid chokoladecreme & brombær. Serveres med karamelkage, rødgrøds coulis & skovsyre

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens mazarinkage & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet