Aarhus
Pakkerivej 2

Sæsonens menu

Appetizer

Letrøget creme på blomkål & concassé af solmodne tomater, spæde blomkål med karry, braiserede belugalinser, samt sprød brødkrumme med mormorurt

Forret

Sart tilberedt torskefisk på carpaccio af danske æbler & jordskokker med dildmayo & jordskokkechips hertil sauce som klassisk torske-bisque med æbler, citrus & purløg

Hovedret

Mør dansk kalv med svampe-skysauce & Pommes Anna med egen chips & trompetsvampe hertil Vichyssoise som klassisk blanquette sauce, hyldebærsyltet pære med sprød croustillant, svampe-creme & efterårs porrer som crudité med kørvel

Dessert

Brunsvigermousse med crispy chokolade tuiles hertil cremet hasselnøddeis på egen krokant, bagte blommer i blommecoulis, vanilje ”sne” & søde tranebær i sauce aigre-doux med balsamico & skovsyre

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mokkadrøm til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet