Aarhus
Pakkerivej 2

Sæsonens menu

Appetizer

Læskende grøntsags-koldskål med agurk, spinat & pikante nuancer hertil husets egen kapsel med sommerens vitaminer

Forret

Blødende souffle på letrøget ørred med løvstikkesmør, aspargeshollandaise & crispy koral tuiles hertil kold, sart tilberedt skærising med avocado & skilt kefir-vinaigrette med purløgsolie, bælgærter & citron

Hovedret

Kam af dansk kalv på frikassé af spæde nye grøntsager med nye kartofler & artiskokker i smørpisket kalvebouillon med persille hertil jordskokkecreme med trøffel & brioche-persille-krumme

Dessert

Karamelliseret butterdej med rabarberpuré, hvid chokolademousse, råsyltede jordbær & rabarber hertil brændt hvid chokolade, sprød sommerknas, jordbærsorbet & cremet is på tonkanød

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the ledsaget af moisty chokolade-mokka drøm til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Sensommer menu

 Serveres fra midt august

Så er der ikke længe til sæsonens store høstfest, der bugner af farvestrålende råvarer. De har fået masser af smag fra solens varme gennem hele sommeren – og nu er det endelig tid. Vi lukker øjnene et øjeblik og nyder sensommerens lys og lune vind. Vores sensommermenu serveres i cirka to måneder og tager udgangspunkt i de bær og grøntsager, som sæsonen bærer frem.

I kan glæde jer til:

  • Tomat
  • Blomkål
  • Kryddergrillet Tun “Bleu”
  • Kam af gris
  • Stikkelsbær
  • Brombær
  • Solbær
  • Blåbær

… Og meget mere. Vi glæder os til at byde velkommen til sensommermenuen og nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1