Aarhus
Pakkerivej 2

Sæsonens menu

Appetizer

Fyldt cannelloni med salat på letrøget laks, quinoa & urter hertil råsyltet agurk, spæd tomatconfit & tomatmarinade

Forret

Bagt torsk med rabarbergel, salturt & malt-tuiles med dild hertil åben selleri ravioli med sellerimousseline & henkogte umodne rabarber med basilikum, syltede sennepskorn, basilikumsmayo & muslingesifon

Hovedret

Kam af dansk okse i sprød skorpe med luftig pebersauce, braiseret gulerod & pikant peberfrugtscoulis hertil cremet kartoffel indbagt i butterdej & champignon i letrøget svampecreme

Dessert

Karamelmousse på chokolade-bisquitbund med citroncreme, saltet chokoladeganache, pickled ananas & mangotern hertil mango-citronsorbet med sprød havrecrumble

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Sommer menu

SERVERES FRA MIDTEN AF MAJ

Bøgen springer ud og forvandler de danske skove til et grønt farvehav. Vi inspireres af naturen, lyse nætter og sommerlige smagskombinationer. I vores sommermenu kan I glæde jer til sommerens høst af sprøde grøntsager og friske bær. Vi har udvalgt de bedste råvarer fra sæsonen, lige nu hvor de er sprængfyldt med smag. De fås ikke bedre end nu. Menuen bliver skiftet i takt med sæsonen, så hver menu varer ca. to måneder.

I kan glæde jer til:

  • Asparges
  • Ærter
  • Skærising
  • Løvstikke
  • Skorzonerrod
  • Blåbær
  • Jordbær
  • Tonkanød

… Og meget mere. Vi glæder os til at byde velkommen til vores sommermenu, til forkælelse og til nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1