Aarhus
Pakkerivej 2

Sæsonens menu

Appetizer

Salat på rødspætter, peberrod & kapers som åben ravioli med kålrabi, sennepsvinaigrette, letrøget hønseæg & sprødt sønderjysk rugbrød med mormorurt

Forret

Variation af laks som gravad, mousse & tatar i skøn symbiose med tre slags beder, syltet knoldgaldetand, pikant ingefær-citronpuré. Hertil hvede blinis & syrnet fløde med kærnemælk, dild og silderogn

Hovedret

Saftig kam af dansk gris med sauce krambambuli parfumeret med gammel rom. Hertil plukket confit af andelår som sprød risgalette, luftig ande cremesauce med æblecider, saltbagt rødkål og knasende fedtegrever

Dessert

Svampet sirupskage med brændt marengs & kirsebær bavarois. Hertil kandiseret appelsinskal, brændte mandler med Læsø Salt, glaserede kirsebær & karameliseret appelsinsorbet med vanilje

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens mandelkage & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

VINTER MENU

SERVERES FRA 6. JANUAR

For at give jer de bedste smagsoplevelser ynder vi at bruge sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson. Til vores vinter menu går vi på opdagelse i sæsonens råvarer og smage.

I kan glæde jer til:

  • Garntorsk
  • Pastinak
  • Blodappelsin
  • Mascarpone
  • Cottage cheese
  • Kål
  • Persille
  • Enebær
  • Rødbede

Og meget mere. Vi glæder os til at kunne byde 2021 velkommen med vores vinter menu. Vi håber I vil spise med.

1