Aarhus
Pakkerivej 2

Sæsonens menu

Appetizer

Wasabi panna cotta med håndpillede rejer, revet dild og saltet æggeblomme hertil syltede og puffede græskar med mormorurt

Forret

Sart tilberedt torsk loins med fennikel á la orange og nye gulerødder hertil pikant vinaigrette med brunet smør og soya, spæde skalotteløg, letristede hasselnødder og jordskokker med sprød chips på tapioka og fennikel

Hovedret

Andebryst ”sweet & spicy” med sønderjysk julekål og sauce Krambambuli med rom og tyttebær hertil kartoffelfondant á la creme, glaserede kastanjer og luftig sauce på kartofler og grønkål

Dessert

Carpaccio på 3 slags tørrede frugter med mandelkage ”pund til pund” og brændt vaniljeguf med kirsebærsirup og sprødt snefnug hertil cremet pistacie is, kirsebærsorbet og konditornissens risalamande med kirsebærsovs

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe og te, ledsaget af gammeldaws øl-krydderkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet