Aarhus
Pakkerivej 2B

Sæsonens menu

Appetizer

Geleret gazpacho med jordbær & piment d´espelette, peberrodscreme, brandade af torsk & søgræs

Forret

Hummermousse med puré på bergeron abrikoser & håndpillede søkogte rejer. Hertil ristet laks, spinatmousseline, gulerodspickles, spæde nye gulerødder med top, kold luftig hummer bouillabaise med karry & pikant brødkrumme

Hovedret

Nakke af jysk gris med bacon & sensommerkrydderier, trøffelskysauce med konge majs, jordskokker & råsyltede rabarber. Hertil ravioli med svampe & trøffel, sprøde fedtegrever, intens jordskokkeskum, braiseret hjertesalat & majspuré

Dessert

Citrontærte med brændt marengs & friske blåbær hertil citronis, hindbærsorbet, sprød kurv med hvid chokoladecreme & brombær. Serveres med karamelkage, rødgrøds coulis & skovsyre

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af konditorens mazarinkage & chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Efterårs Menu

SERVERES FRA 30. SEPTEMBER

For at give jer de bedste smagsoplevelser ynder vi at bruge sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson. Til vores efterårs menu går vi igen på opdagelse i sæsonens smage og råvarer.

I kan glæde jer til:

  • Hyldebær
  • Efterårets svampe
  • Discovery æbler
  • Clara Friis pærer
  • Reine Claude blommer
  • Bitter, mørk chokolade
  • Rødbede

Og meget mere..

1