Aarhus
Pakkerivej 2

Sæsonens menu

Appetizer

Ris blinis med røget laks & creme på pocherede hønseæg, syltede crunchy jordskokker, søde rosiner og purløg

Forret

Lun saltet torsk på fennikel tarte tatin med luftig hummercreme, saltbagte valnødder, fennikelsalat med kørvel og orange-vanilje gastrique

Hovedret

Andebryst med glaseret rødkål og sauce Krambambuli med rom, kartoffelmousseline med crispy bonbon og creme på brunede kartofler hertil sprød rug med æbler, tyttebær og kanel

Dessert

Carpaccio på 3 slags tørrede frugter med hvidtøl-krydderkage og cremet vaniljeis hertil kirsebærmousse på Amarena kirsebær med juleknas og karamelliseret kirsebærpuré

Kaffe og sødt

Vores foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af sesam-mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet