Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Let syrlig unghane i “gelé” med vinterurter & fermenterede perleløg, pisket rygeostcreme & sprød persille tuiles

Forret

Lun saltet laks med cremet vesterhavssauce, agurker & purløg hertil duet af blomkål med dehydrerede skorzonerrødder, søgræs & mormorurt

Hovedret

Mør dansk gris som ryg & kæbe med svampe-porter sauce & butterdej med cremede jordskokker, røget spæk & estragon hertil spæde rødvinssyltede pærer & puré på butternut & græskar

Dessert

Luftig ymerfromage med æblekompot & saltet karamelsauce hertil sorbet på grønne æbler, karamelis, hasselkrokant & crunchy croustillant

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af citronkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet