Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Pikant laksetatar på syrnet fløde med spæde agurker, jordskokker & tapioka hertil sprød dildkiks med avocadomousseline

Forret

Tempereret ristet torsk på intens tomat jam i luftig karry bouillabaisse med blomkål & citron i variation, syltede stikkelsbær & saltede mandler med mormorurt

Hovedret

Ballotine af mør dansk kalv i skysauce med vinterurter & persille hertil quiche med “Brændende Kærlighed”, letrøget timianskum, hyldebærkogte rødbeder og puré på Belle de Boskoop æbler

Dessert

Bananmousse med chokolade croustillant & jordnøddekaramel hertil karamelliseret popcorn, to slags is med jordnødder & hvid chokolade på saltet crumble & skovsyre

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet