Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Creme på Yellowfin Tuna med kapers, intense tomater & Nicoise oliven hertil Parmigiano Reggiano & fuglekvidder på pocheret skinke

Forret

Carpaccio på danske æbler & jordskokker med dildmayo & sart tilberedt ristet torsk hertil sauce som klassisk torskebisque med æbler & sprøde jordskokke chips

Hovedret

Kalvekam ”all night long” med skysauce på trøffel & hyldebær hertil Pommes Anna med luftig ægte sauce, pocheret pære med sprød croustillant, letrøget svampecreme & puré på Clara Frijs pærer

Dessert

Hvid chokolademousse med crispy cacao-hasselnødde tuiles & bagte blommer hertil kandiserede rødbeder, hasselnøddeis & krokant med lavendel pudder

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af chokolade-mocca drøm og chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Jule menu

SERVERES FRA DEN 10. NOVEMBER

Julen er så småt på vej. Sidste år måtte vi jo desværre lukke ned allerede i starten af december, så derfor glæder vi os ekstra meget i år til at dele den søde juletid sammen med jer. Vores julemenu er inspireret af årstiden, naturen og ikke mindst de lækre smage, vi kender fra julehøjtiden. Vi ser frem til at præsentere jer for fire smagfulde serveringer med et tvist af jul.

I kan bl.a. glæde jer til:

  • Laks i variation
  • Rødbede
  • Letrøget hønseæg
  • Andelårs Confit
  • Rødkål
  • Sprøde fedtegrever
  • Kryddersauce med gammel rom
  • Brændte mandler
  • Appelsinskal

Vi håber, at I har lyst til at spise med og dele lidt julestemning med os i november og december.

1