Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Letgeleret gazpacho suppe & provencalsk minestrone med basilikum, sprøde rug croutoner & luftig parmesanskum med koldpresset olivenolie

Forret

Kryddergrillet tun ”Bleu” i lun hønsesky med chili, lime & ingefær, hertil grillet agurk i kimchimarinade med avokadopuré, mango, syltede artiskokker & perle couscous

Hovedret

Mør dansk gris med pikant pebersauce, majs & jordskokker, hertil sprød Mignardies med kold cremet salat på ærter & blomkål, spæde løg i variation, gulerødder med top & røget barbeque

Dessert

Sæsonens bær i skøn variation med klassisk nøddekurv, koldskålsmousse, karamelkage & saltet karamel med sprød marengsbrud & søde ferskner

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af chokolade-mocca drøm og chefens velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet