Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Pikant kold tomatsuppe parfumeret med basilikum & provencalsk minestrone med melon hertil sprøde rugcroutoner & skum på koldpresset olivenolie

Forret

Krydderstegt tun ”Bleu” i spicy soya-ingefær vinaigrette med brunet smør hertil grillet skoleagurk med mangopure, avokadomousseline & syltede champignon de Paris

Hovedret

Mør kam af dansk gris med luftig sauce på madagascarpeber & Jack Daniels No. 7 hertil variation af blomkål, ærter & friske krydderurter på lun puré af Kongemajs & citrus

Dessert

Syrlig potpourri af sensommerens bær med klassisk nøddekurv og pisket marengs hertil ymerfromage med sorbet på solmodne solbær & drømmekage med saltet karamel

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af chokoladekage med mokka til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

efterårets menu

SERVERES FRA DEN 4. OKTOBER

Sensommeren synger på sidste vers og efterårets pragtfulde råvarer begynder snart at indtage scenen. Selvom mørket tager til, og vinden rusker bladene af træerne, er der masser af råvarer og smage at gå på opdagelse i. For at give jer de bedste smagsoplevelser, benytter vi os altid af sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. På efterårsmenuen kan I glæde jer til:

APPETIZER
Letrøget creme på hønseæg & gravad skinke af gris, spæde tomater, belugalinser, samt sprød brødkrumme med karry & mormorurt

FORRET
Ristet & sart tilberedt torskefisk på carpaccio af danske æbler & jordskokker med dildmayo & jordskokkechips hertil sauce som klassisk torske-bisque med æbler, citrus & purløg

HOVEDRET
Mør dansk kalv med svampe-skysauce & Pommes Anna hertil duet af rødbeder med luftig sauce på muskat, hyldebærsyltet pære med sprød croustillant, svampe-creme & parfumerede urter

DESSERT
Brunsvigermousse med crispy chokolade tuiles hertil cremet hasselnøddeis, bagte blommer i egen coulis, brændt hvid chokolade, vanilje ”sne” & søde tranebær i sauce aigre-doux med balsamico

KAFFE & SØDT
Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mokkadrøm til vores velvalgte avec

Vi glæder os til at byde velkommen til efteråret og nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1