Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Rørt laksetatar på syrnet fløde med stenbiderrogn, dild & agurker hertil sprød kartoffelchips & avocadopuré

Forret

Ristet sart tilberedt torsk med pikant luftig gulerodsskum med spidskommen hertil orange syltede gulerødder, puré på bagte græskar & sprøde risnudler i karry-mango gastrique

Hovedret

Ballotine af dansk kalv med rosmarin & tomat-oliven sauce, friteret jordskokke portemonnæ med letrøget spæk, pære-jordskokke terrine med trøffelcreme & crunchy jordskokker

Dessert

Mousse på modne bananer med crispy chokolade & is på jordnøddesmør hertil saltet karamel, karamelliserede popcorn, jordnøddecrumble & engsyre

Kaffe og sødt

Sort kaffe & the, ledsaget af kage på ristet sesam & rom til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet