Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Pikant laksetatar på ymer panna cotta med spæde agurker, blomkål & tapioka i vinaigrette hertil sprød dildkiks med avocadomousseline

Forret

Tempereret saltet torsk på spinatpuré monteret med knuste kartofler & estragon i luftig vesterhavsskum med citrongræs, syltede perleløg med mild karry & sprød tuiles

Hovedret

Mør dansk kalv i skysauce med rodfrugter & persille hertil quiche med “Jordskokke Kærlighed”, letrøget timianskum, hyldebærkogte rødbeder og puré på Belle de Boskoop æbler

Dessert

Passionsfrugtmousse med karamel-sesam croustillant & jordnøddekaramel hertil karamelliseret popcorn, passions sorbet, hvid chokoladeis på saltet crumble & skovsyre

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Forårsmenu

SERVERES FRA D. 12. MARTS

Det er de små tegn, som lyden af fuglenes sang og dagene der stille og roligt bliver længere. Det grønne der titter frem her og der. I vores forårsmenu hylder vi de smage, der bebuder forårets komme. I kan se frem til det sprøde og spirende fra naturens vælde. Vi ønsker at udfordre smagsløgene og give en spirende smagsoplevelse hver sæson. Menuen skifter ca. hver anden måned, så sæsonens råvarer får plads på tallerkenen, når de er bedst og fulde af smag.

APPETIZER
Åben ravioli med cremet salat på varmrøget laks, quinoa og agurk hertil blåmuslingesauce og duet af solmodne tomater

FORRET
Sart tilberedt torsk med umodne syltede rabarber, blomkål i variation og Du Puy linser hertil basilikumsaioli, rabarberpuré og smørpisket letrøget forel bouillon

HOVEDRET
Mør dansk kalv med trøffel sky sauce, purløg og sherryeddike hertil confiteret kinaradise med grillet peberfrugtscoulis, kartoffel indbagt i butterdej og luftig svampefløde

DESSERT
Stroh rom braiseret ananas med citroncreme og urter hertil karamelmousse på chokolade bisquitbund, saltet chokoladeganache, havre crumble og vaniljeis med sprød tuiles

Vi glæder os til at byde velkommen til forårsmenuen og nye smagsoplevelser. Vi håber, at I vil spise med.

1