Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Varm consommé på svampe & efterårets urter serveret med hvedekerner, mozzarella, hengemte ribs & luftig creme på kamilleblomster

Forret

Pocheret hønseæg på sprød butterdejsbund med estragon og modne pærer som surt & sødt hertil intens jus på reduktion af skaldyr & citrus, jordskokkechips & skummende sauce på jordskokker & vesterhavsfisk

Hovedret

Duet af mør dansk kalv & gris som braiseret kam & persillegratineret farseret porre med råsyltede blommer & skysauce med rødbede hertil cremet sellerifløde & sellerimousseline med brunet smør

Dessert

Variation af efterårets æbler som mousse ”en surprise” med puré på Gråsten æbler & sød tuiles hertil sprød granola på hasselnødder, coulis på Jonagold æbler, frisk æblesorbet & flødelegeret hasselnøddeis

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af gulerodskage med anisfrø & vaniljecreme til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

Julemenuen

SERVERES FRA DEN 13. NOVEMBER

Julen glimter derude, efterårsdagene suser forbi, og vi nærmer os med hastige skridt en helt særlig højtid. Julen er jo som bekendt traditionernes tid, så råvarekassen bliver fyldt til randen med de råvarer, vi alle kender og elsker. Men – vores serveringer bliver med et twist. Derfor er vi gået på jagt efter sæsonens bedste råvarer, som vi selv ynder at sætte på familiens julebord. Men julemiddagen er ikke helt, som vor mormor lavede den – det er nemlig en julemenu fortolket på vores måde. I kan bl.a. glæde jer til:

  • Fennikel
  • Røget laks
  • Appelsin
  • Grønkål
  • Andebryst
  • Pommes Dauphinoise
  • Tyttebær
  • Kürbis
  • Figen
  • Abrikos
  • Kirsebær
  • Mandel

Vi håber at se jer til en aften med magiske minder og skønne smagsoplevelser. Med alt inkluderet og et lille drys af jul.

1