Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Brandade af saltet torskefisk med timian & koldpresset olivenolie hertil tallerken ”sylte” på spæde Mediterranean urter med persille aioli & sprød persilletuiles

Forret

Marineret tun ”bleu” med pebervinaigrette & creme på pocherede æggeblommer hertil blomkål i variation med dehydrerede karotter, sur-søde små peberfrugter, søgræs & rucola som luftig, cremet sauce

Hovedret

Mør dansk kalv i ”pres” med urter, skysauce på portvin & perleløg hertil crunchy ”strudel” på jordskokker & flødeost, duet af beder & puré på bløde karamelliserede løg

Dessert

Limefromage med appelsin mousseline & klassisk Gugelhupf med citron & rosiner hertil hvid chokoladeskum, iscreme på Rom & Rosin, sprød vinterknas & croustillant med birkes

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af karamelkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet