Odense
Vestergade 1, 1. sal

Sæsonens menu

Appetizer

Håndpillede rejer & peberrodsmousse med ærter & spæde skalotteløg, crudité af radiser, dildolie & tuiles

Forret

Ristet torskeloins på blomkålspuré med saltsyltede stikkelsbær & ponzu-ristede nødder, lun hummerskum, sur-sød lemoncurd, sprød hvede med nye salater & urter i citrusvinaigrette med hasselnødde ”sne”

Hovedret

Glaseret oksesteg med pikant pebersauce & knust flæskesvær, indbagt cremet spinat & sensommer porrer i butterdej med havesyre-sauce, tempereret jordskokkesouffle, råsyltede rabarber & engsyre

Dessert

Moisty chokoladekage med syltede sensommerbær & brændt marengs guf hertil hindbærsorbet med blåbærcoulis & dehydrerede blåbær

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af mandelkage med citrus til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet