Aalborg
Budolfi Plads 26

Sæsonens menu

Appetizer

Brandade af klipfisk på letgeleret tomatconsommé med basilikumsmayo, dehydrede sorte oliven, syltet peberfrugt & sprød fusilli

Forret

Efterårets laks på 3 måder som cremet røget laksemousse, dild gravad laks & røget “lakse sne” med jordskokker & æbler som carpaccio, sprøde jordskokkechips, jordskokkepuré & syltede æbler

Hovedret

Kalvespidsbryst “All Night Long” i trøffelmarinade med portvinssauce hertil puré på bløde løg & kartoffel-selleri Guglhupf med luftig sellericreme, rødbede & persilleolie

Dessert

Karamelkage med saltet karamelfløde, bagte blommer & cremet is på mokka hertil mormors blommer i Madeira med hvid chokoladeskum & efterårsknas

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af gulerods-squashkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet