Randers
Østervold 16

Sæsonens menu

Appetizer

Rørt creme på tun & creme double med koriander & dild hertil kold salsa på nordiske urter med koldpresset olie på spinat & peberrod

Forret

Sart tilberedt letsaltet torsk med sprød pankoskorpe parfumeret med basilikum, cremet kartoffelaioli & spændstig middelhavs grønt, hertil syrnet fløde, sprøde rugcroutoner, bitre salater & kold pikant gazpacho på solmodne tomater

Hovedret

Stegt mør dansk gris med citrontimian & skysauce med granatæbler & Madeira hertil kompot på æbler, jordskokker & røget bacon, luftig letrøget skum på kongemajs & sprøde kartofler med persilledip

Dessert

Chokolade i variation som mousse, cremet is & hjemmebag med syrligt potpourri af sensommerens bær med klassisk ”nøddekurv” & luftig marengs med hindbærcoulis

Kaffe og sødt

Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandel-citronkage til vores velvalgte avec

Brødrene Koch

Vores fokus er den helstøbte restaurantoplevelse indeholdende smukke og smagfulde serveringer til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet

EFTERÅRS MENU

SERVERES FRA DEN 4. OKTOBER

Nu er der ikke længe til, at vi kan byde velkommen til vores efterårsmenu. Selvom mørket tager til, og vinden rusker bladene af træerne, er der masser af pragtfulde råvarer og smage at gå på opdagelse i. Efteråret er en fantastisk sæson med svampe i skovbunden, knasende hasselnødder og frugttræer med tunge grene af blommer og pærer. Langsomt omfavner mørket de lyse morgener og aftener – og det afspejles også i vores kommende menu. For det bliver med mørkere og varmere smage, som vi synes klæder sæsonen.

For at give jer de bedste smagsoplevelser, benytter vi os altid af sæsonens råvarer. Vi lader os inspirere af naturen omkring os, udforsker smage og kombinerer smukke serveringer på sæsonens præmisser. Vi skifter menu ca. hver anden måned, og ønsker at udfordre smagsløgene og give en ny oplevelse hver sæson.

APPETIZER
Varm consommé på svampe & efterårets urter serveret med hvedekerner, mozzarella, hengemte ribs & luftig creme på kamilleblomster

FORRET
Pocheret hønseæg på sprød butterdejsbund med estragon og modne pærer som surt & sødt hertil intens jus på reduktion af skaldyr & citrus, jordskokkechips & skummende sauce på jordskokker & vesterhavsfisk

HOVEDRET
Duet af mør dansk kalv & gris som braiseret kam & persillegratineret farseret porre med råsyltede blommer & skysauce med rødbede hertil cremet sellerifløde & sellerimousseline med brunet smør

DESSERT
Variation af efterårets æbler som mousse ”en surprise” med puré på Gråsten æbler & sød tuiles hertil sprød granola på hasselnødder, coulis på Jonagold æbler, frisk æblesorbet & flødelegeret hasselnøddeis

KAFFE & SØDT
Brødrenes foretrukne sorte kaffe & te, ledsaget af gulerodskage med anisfrø & vaniljecreme til vores velvalgte avec

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til efterårets menu og smagsoplevelser. Vi håber I vil spise med.

1